SEOFriesland

Slogan van je site

Friesland marketing

De gang waarmee webpagina's worden geladen is de factor in het algoritme van Google. De opzet van Google is om publiek snel te voorzien van relevante pagina's. Indien een webpagina te langzaam laadt en ze die via Google hebben gevonden, dan koppelen gebruikers dit al snel aan het gebruiks(on)gemak van Google daarbovenop de geloofwaardigheid van de resultaten. Een site die spoedig laadt heeft daarom een streepje voor op de websites die langzaam laden. Bovendien zorgt een langzame site voor een mindere gebruikservaring en zullen klanten onverrichter zake spoedig de pagina weer verlaten. Dit zorgt voor een verhoging van het bounce-percentage en is daarmee dus van invloed op de positie.
  • Online marketing Friesland De snelheid waarmee webpagina's worden geladen is een factor in het algoritme van Google. De ambitie van Google is om mensen gauw te voorzien van relevante pagina's. Zodra een site te langzaam laadt en zij deze via Google hebben ontdekt, dan verbinden mensen dit al snel aan het gebruiks(on)gemak van Google daarbovenop de geloofwaardigheid van de resultaten. Een site die snel laadt heeft daarom een streepje voor op de pagina's die langzaam laden. Tevens zorgt een langzame website voor een mindere gebruikservaring en zullen klanten onverrichter zake snel de website weer verlaten. Dit zorgt voor een verhoging van het bounce-percentage en is hiermee dus van invloed op de positie.

Marketing Friesland

De snelheid waarmee webpagina's worden geladen is een factor bij het algoritme van Google. De ambitie van Google is om mensen spoedig te voorzien van relevante pagina's. Als een site traag laadt en zij deze via Google hebben ontdekt, dan verbinden gebruikers dat al snel aan het gebruiks(on)gemak van Google daarbovenop de betrouwbaarheid van de zoekresultaten. Een pagina die snel laadt heeft dus een streep voor op de pagina's die langzaam laden. Tevens zorgt een trage pagina voor een slechte gebruikservaring en zullen mensen onverrichter zake spoedig de site weer wegklikken. Dit zorgt voor een verhoging van het bounce-percentage en is daarmee dus van invloed op de positie.
  • Online marketing Friesland De snelheid hoe webpagina's worden ingeladen is een factor bij het algoritme van Google. De ambitie van Google is om mensen spoedig te voorzien van de nodige pagina's. Zodra een webpagina langzaam inlaad en ze die door Google hebben ontdekt, dan verbinden mensen dat al makkelijk aan het gebruiks(on)gemak van Google daarbovenop de kwaliteit van de resultaten. Een pagina die spoedig inlaad heeft daarom een streep voor op de pagina's die langzaam laden. Bovendien zorgt een langzame pagina voor een slechte gebruikservaring en zullen bezoekers onverrichter zake gauw de webpagina weer wegklikken. Dit zorgt voor een verhoging van het bounce-percentage en is hiermee dus van invloed op de situatie.
Klik hier